top of page

Shiatsu 55 EURO/sessie

Shiatsu-therapie.jpg

Shiatsu therapie: de sleutel naar totale ontspanning

 

Wist jij dat je lichaam zelfhelend vermogen bezit? Dat ziekten en ongemakken vaak niet te genezen zijn met alleen maar medicijnen? Dat een gezonde geest de eerste stap is naar een gezond lichaam?
 

Waarom shiatsu?

Shiatsu opent de sluis van jouw geest naar jouw lichaam. Ga voor een volledige lichaamsontspanning en breng alles weer in balans. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw problemen. Na een behandeling is je lichaam sterker waardoor genezing sneller verloopt.

Ben je wat onzeker over je lichaam en zie je daarom een lichaamsmassage niet zitten? Wees gerust, bij shiatsu mag je je kleren aanhouden. Doe wel iets aan dat makkelijk zit.
 

Wat is shiatsu therapie?

Shiatsu is een Oosterse therapievorm waarbij ik jou masseer met mijn duimen, handpalmen en vingers. Ja, af en toe gooi ik ook mijn ellebogen en knieën in de strijd.

Heel jouw lichaam bestaat uit energiebanen. Zijn die banen verstopt, dan voel je je niet meer goed en kan je zelfs ziek worden. Door op de juiste plaats, de juiste druk te geven maak ik die banen weer open. Zo komt de energie weer vrij in jouw hele lichaam. Wil je je weer fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen. Boek dan vandaag nog een sessie.

Shiatsu: beter voorkomen dan genezen

Je hoeft niet te wachten met shiatsu tot het te laat is. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Maar soms treft tegenslag je van de ene dag op de andere. Dan ben ik er om jou te helpen. Waar heb jij last van? 

  • vermoeidheid

  • nek-, schouder- en rugklachten

  • stress

  • burn-out

  • spijsverteringsklachten

  • chronische vermoeidheid

  • slapeloosheid

  • fibromyalgie

 

Hebben jouw kinderen het moeilijk in deze veeleisende wereld? Klop dan zeker even bij me aan.

Shiatsu therapie in de Kempen

De Kempen is gekend omwille van de mooie natuur. Centrum Pioen bevindt zich in Turnhout, met uitzicht op het rustgevende water van de Nieuwe Kaai. De ideale plek om helemaal te ontspannen.

Heb je weinig tijd of geraak je niet tot in Turnhout? Dan kom ik gewoon naar jou toe, samen met mijn futon, tafel en magische handen.

 

Boek nu jouw welverdiende shiatsu-massage! Jouw lichaam en geest willen elkaar graag terug vinden. Heb je vragen over shiatsu therapie? Neem dan zeker contact op. Ik deel graag mijn passie met jou.

 

Wat er nog te beleven valt bij Centrum Pioen?

Kriebelt het om meer te weten te komen over shiatsu? Check dan zeker de site van De Belgische Shiatsu Federatie.

bottom of page